Conservering - VAKSCHILDERS VELUWEZOOM Telefoon 06 57 849 196

Ga naar de inhoud
Metaalconservering
Duurzaam renoveren en conserveren. Het onderhoud van metalen is een expertise welke Vakschilders Veluwezoom BV in de vingers heeft. Daarom worden wij veelal gevraagd voor het duurzaam renoveren en conserveren van bijvoorbeeld metaalconstructies. Bescherming van metaalconstructies. Aan de metaalconstructie ontleent een bouwwerk niet zelden zijn kracht. Daarom is conservering van metaal van essentieel belang voor de levensduur en de veiligheid van een bouwwerk. Zonder onderhoud ontstaat onder meer betonrot of corrosie, de grootste bedreiging van metaal.

Onze verftechnische adviezen voor metaalconservering zijn stevig onderbouwd. Hoofdonderdeel hiervan is het beperken dan wel vermijden van roest op alle soorten metalen ondergronden, waaronder staal en ijzer. Daar stemmen we al onze producten en toepassingsmethoden op af. Wanneer het gaat over technische onderbouwing van de wijze van metaalconservering. Het is onze taak u goed te adviseren over de vaak dure te gebruiken professionele verfsystemen. Daarvoor laat Vakschilders Veluwezoom BV zich dan ook voorlichten door technische afdelingen van gerenommeerde verffabrikanten, waaronder Sikkens, Sigma Coatings en Wijzonol.
     
.
Persoonlijke gegevens van klanten en bezoekers van onze website worden door ons zorgvuldig behandeld en beveiligd. Wij houden ons hierbij aan de eisen die de algemene verordening gegevensbescherming (AVG) en overige privacywetgeving stellen. De volledige verklaring vindt u in het hoofdmenu.
Kamer van Koophandel 099123456
Terug naar de inhoud