Beglazing - VAKSCHILDERS VELUWEZOOM Telefoon 06 57 849 196

Ga naar de inhoud
Beglazing
Vakschilders Veluwezoom BV is een gerenommeerd schildersbedrijf met ervaren glaszetters. Als speler op het gebied van glas zijn wij niet alleen uw aanspreekpunt voor het vervangen van uw kapotte ruit, maar ook voor het plaatsen van de meest uiteenlopende soorten glas. Ook zijn wij een bekend glaszetter voor nieuwbouw- en renovatie projecten waar wij van enkel en dubbel glas tot isolatieglas zoals HR+ en HR++ dubbel glas plaatsen. Om de kwaliteit van o.a. isolerend dubbelglas en HR++ beglazing te garanderen en de eigenschappen tot hun recht te laten komen, moet de beglazing op de juiste wijze worden geplaatst. In Nederland zijn hier normen voor. Voor het plaatsen van de beglazing is deskundigheid en vakmanschap nodig. Vakschilders Veluwezoom BV is hierin de juiste keuze.

Bij ons kunt u vrijwel alle glassoorten bestellen. Van dubbel glas, isolatieglas en veiligheidsglas tot glas-in-lood en figuurglas. Van spiegels, decoratiespiegels en tussendeuren tot tussenwanden en achterwanden. Van raamfolies brandvertragend en inbraakwerend tot complete veranda's en overkappingen. Kortom, wij leveren glassoorten en toebehoren (bijv. ventilatieoplossingen) voor iedere toepassing afgestemd op al uw wensen.
     
.
Persoonlijke gegevens van klanten en bezoekers van onze website worden door ons zorgvuldig behandeld en beveiligd. Wij houden ons hierbij aan de eisen die de algemene verordening gegevensbescherming (AVG) en overige privacywetgeving stellen. De volledige verklaring vindt u in het hoofdmenu.
Kamer van Koophandel 099123456
Terug naar de inhoud