Wie zijn wij? - VAKSCHILDERS VELUWEZOOM BV DIEREN Telefoon 06 5784 9196

Ga naar de inhoud
Welkom op onze website

Even voorstellen. Vakschilders Veluwezoom BV is een jong en dynamisch bedrijf gevestigd in Dieren. Wij worden gekenmerkt door de volgende specialismen: Al uw binnen- en buitenschilderwerk, houtrotrenovatie, metaalconservering, beglazing en glasherstel, betonrenovatie en vloer- en wandafwerking. Wij helpen u graag met het realiseren van uw wensen onder ons motto: ..mooier door aandacht!

Schilderen is onze passie. Wij zorgen ervoor dat uw huis of bedrijfsgebouw op de juiste wijze de uitstraling krijgt die het verdient. Niet alleen door fraai schilderwerk af te leveren, maar vooral ook door samen met u vooraf de juiste kleurkeuzes en de juiste materialen te bepalen. Zo komen we samen tot het optimale resultaat. Dat garanderen we..!!

Allround schildersbedrijf met de mogelijkheid voor totaalonderhoud. Vakschilders Veluwezoom BV heeft naast haar eigen bekwame personeel een evenwichtig netwerk van professionele vakmensen die projectmatig ingezet kunnen worden. Of het nu gaat om schilder-, timmer-, stukadoors- of bijv. loodgieterswerk. Bij ons houdt u alles onder één dak. Zo weet u dat voor ieder gewenst onderhoud altijd de juiste mensen aan het werk zijn.

Bel of mail ons gerust en informeer naar onze aantrekkelijke tarieven.

Met vriendelijke groet,ROBIN MESSINK - directeur
       
Terug naar de inhoud